Είναι πολλά τα λεφτά από το κύκλωμα των δουλεμπόρων


Από σχόλια στις στήλες του athenssos, παραθέτουμε εδώ αυτούσια την ακόλουθη καυστική παρέμβαση.

Ναι πολλοί κάνουνε γερές μπάζες από τη βιομηχανία της παράνομης μετανάστευσης, Εκτός από το κύκλωμα των δουλεμπόρων που λειτουργεί υπό την αιγίδα του επίσημου Τουρκικού κράτους, εδώ μέσα στην Ελλάδα, υπάρχουν "Εφιάλτες" που παίζοντας τους "ανθρωπιστές", κάνουν γερές μπάζες.


Υπάρχουν κάτι τύποι που αυτοαποκαλούνται Γιατροί Χωρίς Σύνορα και αντί να τρέχουν έξω από τα σύνορα της χώρας για να αντιμετωπίσουν την ανθρώπινη δυστυχία στον τόπο της, κάθονται εδώ και συλλέγουν τους οβολούς που δίνονται αφειδώς από διάφορους ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Υπάρχει ο κύριος Γρηγόρης Βαλιανάτος που έχει φτιάξει μια οργάνωση, την Human Rights Watts και τα πιάνει χοντρά από τον George Soros και όχι μόνο. Υπάρχουν εστιάτορες, προμηθευτές, μεσάζοντες, κλπ., που ταΐζουν τους λαθρομετανάστες με χρήματα του ΟΗΕ και άλλων φορέων, βάζοντας βέβαια στην τσέπη τους τα μισά.

Υπάρχουν δικηγόροι, δικηγορίσκοι και δικολάβοι που πουλάνε νομική προστασία και ορισμένοι εκδίδουν πλαστά χαρτιά και διαβατήρια. Είναι πολλά τα λεφτά. Έχει δημιουργηθεί μια τεράστια βιομηχανία στην οποία συμμετέχουν σάπιοι ιδιώτες "λαμογιοανθρωπιστές", δημόσιοι λειτουργοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, δικηγόροι, "μπομπουκοεπαγγελματίες" που λειτουργούν ως μη-κυβερνητικές οργανώσεις, κλπ.

Όλοι τους τρώνε καλά. Βρείτε τους, υπάρχουν παντού και στη  Σάμο φυσικά και κυνηγήστε τους. Χρησιμοποιείστε και ζαρζαβατικά. θα τους κάνουν καλό. Κάντε το ίδιο και στους κονδυλοφόρους της παραπλάνησης, τους αποκαλούμενους δημοσιογράφους, που το παίζουν "ανθρωπιστές". Και όποιους πολιτικούς θεωρούν του Έλληνες ιθαγενείς- παιδιά ενός κατώτερου Θεού και θέλουν να στρώσουν το δρόμο για να γίνουμε Λίβανος.

Η Τουρκία στέλνει συστηματικά στην έρμη τούτη χώρα των 9 εκ. γερασμένων ελληνογενών, πάνω από 500.000 νεαρούς, σφριγηλούς και μη ενσωματώσιμους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες το χρόνο. Οι γυναίκες τους γεννούν πάνω από 5 παιδιά η κάθε μία. Πολύ-πολύ σύντομα, πριν να το καταλάβουμε, θα είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Ήδη στην Αθήνα είναι ίσως και πάνω από 2 εκατομμύρια. Και ορισμένοι δικοί μας σκέφτoνται κοντόφθαλμα και εγωιστικά το μικρόκοσμό τους, το σπίτι τους, όταν καίγεται όλη η χώρα ; Μα αν καεί όλη η χώρα δε θα καεί και το σπίτι τους ;