Έκλεισε το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών για να πάνε όπου θέλουν, δηλώνει ο κ. Βούγιας !

Έκλεισε από το πρωί της Δευτέρας το Κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών στην Παγανή της Μυτιλήνης.Το Κέντρο της Παγανής τους τελευταίους μήνες είχε έρθει στη δημοσιότητα, μετά τις αλλεπάλληλες εξεγέρσεις των μεταναστών, που κατήγγειλαν απάνθρωπες συνθήκες.

Την περασμένη εβδομάδα το είχε επισκεφθεί ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπ. Βούγιας, χαρακτηρίζοντας το "κόλαση του Δάντη". "Οι συνθήκες εδώ είναι άθλιες, απάνθρωπες, θίγουν τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας" ανέφερε ο κ. Υφυπουργός.Επίσης τόνισε  ότι "στόχος μας είναι να κλείσει αυτό το κέντρο φύλαξης, που δεν είναι κέντρο φύλαξης και φιλοξενίας αλλά 'στρατόπεδο ψυχών'. Να περιορίσουμε τον χρόνο παραμονής, να αυξήσουμε την όποια ποιότητα τους παρέχεται εδώ, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους όπου κι αν θέλουν να πάνε".
Εδώ είναι και η είδηση. Ότι ο κ. Βούγιας αρμόδιος Υφυπουργός για τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες δήλωσε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ότι "μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους να πάνε οπου κι' αν θέλουν!".
Εναι περισσότερο  από απίστευτο ότι ο κ. Υφυπουργός, ευφυής άνθρωπος, δήλωσε κάτι τέτοιο. Και τότε η κατηγορηματική δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου για "μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση" τι σχέση έχει με τις Βούγιες έννοιες ; Ο νεόκοπος κ. Υφυπουργός έχει επισκεφτεί την Ομόνοια της Αθήνας, τον Άγιο Παντελεήμονα, την υπο κατάληψη Αθήνα, για να δεί την πραγματική κόλαση του Δάντη που βιώνουν οι ιθαγενείς ελληνογενείς ; Που αν πάνε έτσι τα πράγματα, πρέπει να τα μαζεύουν και να ψάχνουν για άλλες πατρίδες.