Ο κ. Φερνάντεζ και η απάτη της Frontex


Γράφει ο Γιώργος Ιωάννου



Ο κ. Γκιλ Αρίς Φερνάντεζ είναι ο εκτελεστικός υποδιευθυντής της Frontex της Ευρωπαικής δύναμης για την επιτήρηση- υποτίθεται-των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης και της χώρας μας ειδικότερα. Τον κ. Φερνάντεζ θα ζήλευαν οι πλέον καπάτσοι ελληναράδες διαχειριστές του δημόσιου χρήματος. Δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ διαχειρίζεται ο ως άνω κύριος για να προστατέψει υποτίθεται χώρες όπως η Ελλάδα από τη μαζική και συστηματική εισβολή των λαθρομεταναστών που προωθεί συστηματικά και θρασύτατα η υπό ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρκία, επιτυγχάνοντας τελικά μια μεγάλη τρύπα στο νερό.

Η ύπαρξη του κ. Φερνάντεζ και των περί αυτών, ένα μόνο σκοπό εξυπηρετεί : την αναίτια κατασπατάληση δημόσιου χρήματος που παράλληλα εξυπηρετεί την πολιτική «Πόντιου Πιλάτου» που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στο έγκλημα που συντελείται ενάντια στη χώρα μας. Όπου ο κίνδυνος της διάλυσής της είναι περισσότερο από ορατός. Με τη συνηγορία βέβαια των εδώ παρακτορίσκων δουλεμπόρων, αμειβόμενων κυκλωμάτων, δικηγορίσκων, ανοήτων, θολομένων ψευτοανθρωπιστών, Βαλιανάτων, αριστεροφασιστών, αριστροαμερικανολάγνων, και το κακό τους το συναπάντημα.
Αναρωτιόμαστε αν ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε το θέμα στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Και γενικότερα, αν η νέα κυβέρνηση θα ακολουθήσει ή όχι τον εγκληματικό μακάριο ύπνο των Καραμανλή-Παυλόπουλου στο μείζων αυτό θέμα ή θα πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Αλλιώς καλοί μου άνθρωποι που με διαβάζετε να ετοιμάζεστε για μετανάστευση σε πιο βόρεια κλίματα.