Ο Ανεπρόκοπος Παυλόπουλος και ο Μίστερ Τίποτα Νικήτας, έλαβαν το μήνυμα των εκλογών για την Αθήνα;




Γράφει ο Πέτρος Ζώγος    


Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ήταν αναμενόμενη, αλλά ελάχιστοι περίμεναν τέτοια τεράστια διαφορά από την καταποντισθείσα στα Τάρταρα Νέα Δημοκρατία. Πολλά και πολυδιάστατα ήταν τα αίτια γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, η πρωτοφανής κατάρρευση των Νεοδημοκρατών στο προπύργιό τους στην Αθήνα, δεν μπορεί να μη συνδεθεί με την εγκατάλειψη της πόλης στη Δεκεμβριανή καταστροφή, στα εγκληματικά και μαφιόζικα κυκλώματα, στις «μη-κυβερνητικές οργανώσεις» των οικονομούντων ψευτοφιλανθρώπων, στους εμπόρους ναρκωτικών, στους δουλέμπορους των λαθρομεταναστών, στην τριτοκοσμική παρακμή. (http://www.press-gr.blogspot.com/). Η κατάντια της Αθήνας, μέσα στα δύο μόλις χρόνια δεν έχει προηγούμενο και διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Είναι πρωτοφανής ο ευτελισμός μιας πόλης με αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης κυβέρνησης, με πρωτοστάτες τον αρμόδιο Υπουργό και βουλευτή Α’ Αθήνας (!) Προκόπη-Ανεπρόκοπο-Παυλόπουλου και τον ανεκδιήγητο δημοσιοσχεσίτη κύριο Τίποτα-Νικήτα Κακλαμάνη, καταχραστή του τίτλου του Δήμαρχου της Πρωτεύουσας.

Αυτοί οι ασήμαντοι, άχρηστοι και ανίκανοι πολιτικάντηδες εγκατέλειψαν την πόλη στην τύχη τους. Και τολμούν να υπάρχουν ακόμα. Αλλά το φιλότιμο είναι ασυμβίβαστο με το είναι τους. Ο Ανεπρόκοπος, ναι ο ίδιος αυτός «Φιλέλληνας» που είπε ανερυθρίαστα ότι «είναι ευτυχής που οι λαθρομετανάστες επέλεξαν τη χώρα μας για προορισμό τους», είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα αποχωρήσει μαζί με τον ανύπαρκτο Πρωθυπουργό του τον Κώστα Καραμανλή τον Β’.
Ο Κωστάκης αμέσως μετά την πρωτοφανή ήττα του στις εκλογές που την ήθελε μεν, αλλά όχι και τόσο μεγάλη, έβγαλε βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης και έκανε αυτό που είχε σχεδιάσει και επιθυμούσε ενδόμυχα όσο τίποτα άλλο: παραιτήθηκε οραματιζόμενος μέρες και νύχτες μαγικές και ευτυχισμένες παίζοντας τάβλι και καταβροχθίζοντας μπριζολάκια, που ήταν η πλέον προσφιλής του δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της Πρωθυπουργίας του. Ο Ανεπρόκοπος όμως, γνώστης καλός της τακτικής του «λάθρα βιώσοντος», σφυρίζει αδιάφορα. Δεν περιμέναμε και τίποτα από έναν αφιλότιμο κύριο όπως ο καταστροφέας αυτός της Αθήνας.
Ο συνάδελφός του στην καταστροφή ο μίστερ Τίποτα-Νικήτας Κακλαμάνης, ακολουθεί φυσικά και αυτός την ίδια στρουθοκαμηλική πρακτική στην οποία έχει επίσης διαπρέψει. Επειδή φυσικά η τσίπα και το φιλότιμο δεν αποτελούν γνώριμα στοιχεία του μίστερ Τίποτα, ο Αθηναϊκός λαός θα φροντίσει να του θυμίσει τις εγκληματικές του ευθύνες για την κατάντια της πόλης, της οποίας είναι δήθεν ο πρώτος πολίτης!!!! Ο κύριος Τίποτα και Δήθεν Δήμαρχος, σύντομα μας τελειώνει. Γιατί μετά τις εθνικές ακολουθούν οι δημοτικές εκλογές. Εκεί θα του αλλαχθεί όπως του αξίζει ο αδόξαστος. Θα φροντίσουμε κι εμείς γι’ αυτό (Βλ. και http://www.press-gr.blogspot.com/).
Αναμένοντας τις πολιτικές της νέας κυβέρνησης και με δεδομένες τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου για μηδενική ανοχή στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, μπορούμε, έστω και με επιφύλαξη, να πούμε ότι για την Αθήνα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.