Μίκης Θεοδωράκης : ακροδεξιός και αυτός !




"Η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα τη μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται.".

Τάδε έφη Μίκης Θεοδωράκης. Και τι  λέτε γι' αυτό αριστεροδεξιοί "ανθρωπιστές" και κα Κοπά Μαριλένα με τον παχύρευστο μισθό της Ευρωβουλετίνας επι δύο θητέιες και κάτοικο βορείων προαστίων ; Φασίστας και ακροδεξιός  ο Μίκης Θεοδωράκης.

'Οπως φασίστες και ακροδεξιοί είναι κατά τους ορισμούς σας και  οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, της Ομόνοιας, της Πλατείας Αττικής, της Κυψέλης, της ραγδαία αλλοιούμενης μεταπολιπολιτισμικής-τριτοκοσμικής Λιβανοποιούμενης  Αθήνας. Των τελευταίων των Μοικανών, των ιθαγενών, που προσπαθούν να επιβιώσουν από τις επελάσεις των Τούρκων δουλεμπόρων, οι οποίοι σέρνουν στρατιές ταλαίπωρων λαθρομεταναστών και τους μεταβάλλουν σε στρατό του εγκλήματος, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της διακίνησης ναρκωτικών, των  μολυμσματικών ασθενειών, του άκρατου φόβου και της παρακμής.