Οι Βαλιανάτοι και CIA φρόντισαν να καταδικαστεί η Ελλάδα για κακομεταχείρηση λαθρομετανάστη από το Δικαστήριο του Στρασβούργου.

Το καλολαδομένο σωματείο αποδόμησης της χώρας "Βαλιανάτων-Δημητράδων και CIA" πέτυχε για άλλη μια φορά το στόχο του.Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου,family: "Times New καταδίκασε τη χώρα μας χθές για τις "απάνθρωπες συνθήκες", κάτω από τις οποίες υποχρεούνται, από τις ελληνικές αρχές, να διαβιούν συλλαμβανόμενοι λαθρομετανάστες !!!
Το δικαστήριο δικαίωσε τον "καυμένο" 23χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη Ραφκ Τάμπες, που είχε προσφύγει στο Δικαστήριο κατά της Ελλάδας, διαμαρτυρόμενος για "παράνομη κράτηση, στέρηση της ελευθερίας και της ασφάλειάς του και για ελλιπή ενημέρωση των δικαιωμάτων του".


Μια τέτοια δίκη στο συγκεκριμένο δικαστήριο κοστίζει μια περιουσία, που είναι μάλλον απίθανο να διέθετε ο κατά τεκμήριο φουκαράς λαθρομετανάστης.Το ρόλο της υποστήριξής του ανέλαβαν οι γνωστές μη-κυβερνητικές οργανώσεις των ψευτοφιλάνθρωπων Βαλιανάτων και CIA που εισπράττουν τα παχυλά κονδύλια του George Soros, αλλά και δικών μας προσκυνημένων φορέων όπως το Ϊδρυμα Ωνάση-τσιφλίκη της οικογένειας Παπαδημητρίου, με απώτερο σκοπό το διεθνή διασυρμό και τη διάλυση της χώρας.

Το γεγονός ότι εισβάλλουν από την Τουρκία 500.000 λαθρομετανάστες το χρόνο, ουδόλως ενδιαφέρει τα ξεπουλημένα αυτά όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που θέλει να τελειώσει τηνύπαρξη της χώρας που λέγεται Ελλάδα, όπως έκανε με τη Γιουγκοσλαβία. Το επιπρόσθετο δράμα είναι ότι εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, η Καθημερινή και άλλες, προβάλλουν με πηχαίους τίτλους παρόμοιες στημένες καταστάσεις και δεν αναρωτιούνται ποιοί και πως βρήκαν τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για να διεξάγουν μια τέτοια δίκη. Και με ποιο σκοπό.

Και για τον αστυνομικόπου συνελήφθει πρόσφατα να μεταφέρει κοκαίνη, ενώ ήδη είχε καταδικαστεί ως συνεργάτης δουλεμπορικών κυκλωμάτων, και παρ' όλα αυτά συνέχιζε να υπηρετεί στην ελληνική αστυνομία, οι καλές εφημερίδες το έθαψαν, όπως πάνε να θάψουν και το μέλλον της χώρας.