Η αφασική αντίληψη της λεγόμενης «διαπολιτισμικής κοινωνίας»

Του Νίκου Πρωτόπαπα


Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα επιστημονικό συνέδριο, όπου μια κατά τα άλλα συμπαθής εκπρόσωπος της ΓΣΣΕ υποστήριξε το δικαίωμα όλων των μεταναστών να εισέρχονται στη χώρα μας, περίπου χωρίς όρους. Και τόνισε ότι δεν πρέπει πια να μιλάμε για αφομοίωσή τους στην ελληνική κοινωνία, αλλά για τη δημιουργία μιας «διαπολιτισμικής» κοινωνίας όπου θα συνυπάρχουν διάφορες φυλετικές και εθνικές οντότητες.
Στην Ελλάδα είμαστε σήμερα περίπου 8-9 εκ. ελληνογενείς κάτοικοι και υπάρχουν άλλοι 2 εκ. αλλογενείς μετανάστες. Επίσης, με ανεπίσημους υπολογισμούς οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να ξεπερνούν ήδη το 1,5 εκ. άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι, με εντελώς διαφορετική πολιτισμική ταυτότητα και συμπεριφορά από τη δική μας, με ισχυρούς, όσο και σεβαστούς ιστούς ενότητας και δυναμικής. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια, όταν περίπου 500.00 παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες το χρόνο ανταποκρίθηκαν στην περίφημη έκκληση του ανεκδιήγητου και ιστορικά υπόλογου γι’ αυτό Προκόπη Παυλόπουλου που δήλωσε ανερυθρίαστα ότι « ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν τη χώρα μας».
Οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι, που προωθούνται συστηματικά από δουλεμπορικά κυκλώματα υπό την αιγίδα του θρασύτατου Τουρκικού κράτους, με τη συνεργασία και δικών μας πουλημένων τομαριών, μέσα και έξω από το διαλυμένο ελληνικό δημόσιο, γεννάνε κατά μέσο όρο 5-7 άτομα ανά γυναίκα. Ο αντίστοιχος στατιστικός δείκτης των γερασμένων ελληνογενών είναι 1,2-1,7 ανά γυναίκα. Δηλαδή οι θάνατοι των ελληνογενών είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.
Με απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι σε 10 , το πολύ σε 15 χρόνια, οι μάζες των εισαγόμενων μεταναστών, θα μας έχουν υπερκεράσει αριθμητικά. Θα κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας πολύ περισσότερες μπούργκες και μαντήλες, αντί για ξεσκέπαστα πρόσωπα γυναικών.
Σε μια τέτοια προοπτική, η πολιτικές ισορροπίες, θα αλλοιωθούν εντελώς. ΤΟ ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά πρώτο λόγο και τα άλλα κόμματα κατά δεύτερο, θα εξαφανιστούν ή θα αποτελούν τους φτωχούς συγγενείς του όλου σκηνικού. Η ΓΣΕΕ θα είναι παρελθόν. Μετά τις αναπόφεκτες ταραχές, όπου θα επικρατήσουν οι περισσότεροι αριθμητικά που θα είναι οι εισβολείς φυσικά, τίποτα δε θα είναι όπως σήμερα. Ή όπως ήταν δυόμισι χιλιάδες χρόνια που οι ελληνογενείς, με τις προσμίξεις φυσικά πολλών αλλοεθνών, έχουν διατηρήσει την κυρίαρχη ταυτότητα και την ιδιαιτερότητα του πολιτισμού τους. Γι’ αυτή τη «διαπολιτισμική» κοινωνία μιλάμε τελικά.; Αστεία πράγματα.
Επτά εναλλακτικές ερμηνείες μπορούμε να δώσουμε στον παραλογισμό αυτών που ζουν στην αφασική αντίληψη του φρούτου της «διαπολιτισμικής» κοινωνίας. Κι’ αυτό αν δεχτούμε φυσικά ότι τα στοιχεία που παραθέτουμε πιο πάνω δεν αποτελούν είναι προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας. Και ότι οι «απείρου κάλους» εικόνες της κατάληψης της Αθήνας από αλλοδαπούς που συναντούν όσοι καταδέχονται να κάνουν μια βόλτα μετά τις επτά το απόγευμα, στην Ομόνοια, στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού, δε είναι οφθαλμαπάτη. Οι επτά περιπτώσεις των αφασικών αυτών τύπων που πιστεύουν στην «διαπολιτισμική κοινωνία» είναι οι εξής:
1) Είναι ρομαντικοί προοδευτικοί άνθρωποι που δεν έχουν κατανοήσει το πρόβλημα, δεν πιστεύουν στα στοιχεία που παραθέτουμε, ή τα θεωρούν εξόχως υπερβολικά
2) Θεωρούν ως ιδεώδες το πρότυπο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που υποτίθεται ότι υφίσταται σε χώρες όπως η Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, λησμονώντας ότι εκεί η αριθμητική υπεροχή των Αγγλοσαξόνων είναι καταλυτική, διατηρήθηκε και διατηρείται με αυστηρότατες ρυθμίσεις.
3) Αγνοούν ή αντιπαρέρχονται το γεγονός ότι καμιά οργανωμένη χώρα στον κόσμο με πρώτες τις Ευρωπαικές και τις μουσουλμανικές του κόλπου δε δέχονται την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών.
4) Είναι αυτοπροσδιορισμένοι προοδευτικοί που λησμονούν ότι η γνήσια αριστερά δε δέχεται ότι η φτώχεια και μάλιστα η παγκόσμια δυστυχία του 1 δις. των λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο, μπορεί να λυθεί με τη μέθοδο της ιδιωτικής φιλανθρωπίας και μάλιστα από την......Ψωροκώσταινα
5) Πιστεύουν αφελώς ότι θα προσελκύσουν και θα ελέγξουν ιδεολογικά στις κομματικές τους τάξεις τους μουσουλμάνους μετανάστες, κάτι που αποτελεί μια πελώρια χίμαιρα
6) Βγάζουν το ψωμί τους από τα δουλεμπορικά κυκλώματα και ορισμένοι είναι μίσθαρνα όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που επιδιώκει την ισοπέδωση χωρών όπως η δική μας.
7) Είναι απλώς ηλίθιοι που χάφτουν ότι τους σερβίρουν τα όργανα του κατεστημένου που παίζουν φωναχτά αυτό το βιολί για τους δικούς τους λόγους.