Αφελείς ή προβοκάτορες η Κίνηση Πολιτών του Κέντρου της Αθήνας, ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ.;



Η αυτοαοποκαλούμενη Κίνηση Πολιτών του Κέντρου της Αθήνας, ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. με επικεφαλής επαγγελματικό στέλεχος και εμφανιζόμενο προς τα έξω οικονομικό αιμοδότη Αθηναίο ξενοδόχο, δραστηριοποιείται σε επιεικώς περίεργες διαδρομές, σχετικά με τα προβλήματα της Αθήνας, υπερτονίζοντας θέματα όπως ο «λειψός φωτισμός της πόλης», «τα ναρκωτικά», «η παιδική πορνεία», η «εγκληματικότητα». Και όλα αυτά με τη γενική και αόριστη μορφή τους, λες και ο λειψός φωτισμός ( ! ) είναι το κύριο πρόβλημα που ταλανίζει τη δύσμοιρη πόλη μας.

Παραβλέπουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών

Στα τελευταία υπομνήματά τους προς τις επίσημες αρχές και τα ΜΜΕ που παραθέτουμε πιο κάτω, παραβλέπουν εντελώς το κυρίαρχο πρόβλημα των λαθρομεταναστών και των δουλεμπόρων που έχουν μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε τριτοκοσμικό γκέτο χειρότερο από την Καμπούλ. Ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν εμφαντικά ότι «αποκηρύσσουν ρατσιστικές αντιλήψεις» με τα γνωστά γελοία στερεότυπα των ψευτοανθρωπιστικών οργανώσεων τύπου Βαλιανάτου του George Soros.
Λες και όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για την Αθήνα που ξέραμε, για την Αθήνα που αγαπήσαμε, για την Αθήνα που θέλουμε να μπορούμε να ζούμε χωρίς φόβο, είμαστε ρατσιστές. Στους εννέα που υπογράφουν τις σχετικές ανακοινώσεις του ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. έχουν βάλει μπροστά το όνομα του Πατέρα Σεραφείμ, του ιερέα του Αγίου Κωνσταντίνου. Για τον οποίο, όπως και για ορισμένους από τους άλλους, πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν είναι ενήμεροι για όλα τα παραπάνω.

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις....

Παραθέτουμε πιο κάτω και θέτουμε στην κρίση των αναγνωστών του athenssos, το τελευταίο σχετικό τους αποκαλυπτικό υπόμνημα οι κύριοι του επιλεγόμενου ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. Οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν στη διάθεσή τους 700 υπογραφές ( ! ) υιοθετώντας προφανώς το γνωστό δόγμα Τσαρούχη ότι «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις».Οι κύριοι αυτοί δεν έχουν βέβαια καμιά νομιμοποίηση ως συλλογικό όργανο και δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα παρά τους εαυτούς τους και πιθανώς κάποιους που κρύβονται πίσω τους. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για αφελείς ή για προβοκάτορες. Γεγονός είναι ότι παίζουν περίεργα παιχνίδια που δεν εκφράζουν την πραγματική βούληση του μέσου Αθηναίου πολίτη, γι’ αυτό και οι γνωστοί σύλλογοι της πόλης τους έχουν απομονώσει. Ας το γνωρίζουν αυτό οι αρχές και τα ΜΜΕ όπου απευθύνονται με πληθωρική κινητικότητα. Είναι χρέος μας να αποκαλύψουμε το ρόλο τους. Γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει τα δικά του όποια παιχνίδια, εκμεταλλευόμενος την τραγωδία που ζουν οι σύγχρονοι «ιθαγενείς» Αθηναίοι.