Νέα βιομηχανία εισαγωγής......χιλιάδων λαθρομεταναστών ανακάλυψαν οι Τούρκοι δουλέμποροι


Γράφει ο Γιώργος Ιωάννου


Νέα βιομηχανία μαζικής εισαγωγής λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική έχουν αναπτύξει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων που εδρεύουν στην Τουρκία, στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τους εδώ συνεργάτες τους και τους επιλήσμονες δημόσιους λειτουργούς και τους ψευτοανθρωπιστές δικηγόρους και συνοδοιπόρους που συμμετέχουν με το αζημίωτο, στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος των λαθρομεταναστών και της χώρας. Το νέο σύστημα που εφαρμόζουν είναι απλό. Εκτυπώνουν ένα πλαστό έγγραφο με την ένδειξη «Ελληνική Δημοκρατία», όπου αναφέρονται ονόματα και παρατίθενται διάφορες βαρύγδουπες σφραγίδες και μ’ αυτό οι λαθρομετανάστες περνάνε από τον έλεγχο διαβατηρίων των χωρών της Ασίας και της Αφρικής...
Τη διαδικασία αυτή την παρακολούθησα προσωπικά ερχόμενος το τελευταίο εξάμηνο τρεις φορές από χώρες του Αραβικού κόλπου. Την πρώτη φορά στο Κατάρ στο αεροδρόμιο, οι λαθρομετανάστες ήταν σχετικά λίγοι. Στον έλεγχο διαβατηρίων που έκανε ένας ευσυνείδητος αστυνομικός στην είσοδο προς την πύλη αναχώρησης του αεροπλάνου στάθηκα παραδίπλα για να δω τι θα γίνει τελικά. Ο αστυνομικός ρώτησε στα αγγλικά έναν κατατρομαγμένο «επιβάτη» που είχε σταματήσει και τον έψαχνε περισσότερο : «Γιατί πηγαίνεις στην Αθήνα;» Εκείνος του απάντησε: «Εκεί μένω». «Πόσο καιρό;» ρωτάει ο αστυνομικός. Δέκα χρόνια (!) του απάντησε τραυλίζοντας ο «επιβάτης». Ο αστυνομικός, έξυπνος άνθρωπος, δεν πείσθηκε και κάλεσε έναν ανώτερό του. Και εκείνος κάλεσε άλλον ένα. Μπήκαν σ’ ένα δωμάτιο οι τρεις τους και τους είδα από το τζάμι να συζητάνε και να τηλεφωνούν κάπου. Ύστερα από 10 λεπτά βγήκαν έξω και είπαν στον «επιβάτη»: «Get lost» (χάσου από εδώ) και τον άφησαν να περάσει! Μπαίνοντας μέσα κι’ εγώ, τον πλησίασα και τον ρώτησα αν μιλά ελληνικά, αφού ζει δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Και ο δύστυχος κατατρομαγμένος και με απελπισμένη φωνή μου είπε: “Please sir, I know you understand sir, I have a family to raise.” (Σας παρακαλώ κύριε, ξέρω ότι καταλαβαίνετε, έχω οικογένεια να θρέψω). Φυσικά δεν έκανα τίποτα γιατί σε ατομικό επίπεδο οι άνθρωποι αυτοί είναι πράγματι αξιολύπητοι. Ούτε είναι δουλειά μου να κυνηγάω δύστυχους λαθρομετανάστες. Και το όλο πρόβλημα δε θα λυνόταν φυσικά αν είχε συλληφθεί ο συγκεκριμένος ταλαίπωρος ανθρωπάκος.

Πριν από λίγες μέρες, ταξίδεψα πίσω στην Αθήνα έφτασα από άλλο ένα τέτοιο ταξίδι μου. Στο αεροπλάνο θα πρέπει να συνταξίδευαν περίπου διακόσιοι άτομα από τους οποίους οι μισοί αν όχι οι περισσότεροι, θα πρέπει να ήταν λαθρομετανάστες εφοδιασμένοι όλοι με το περίφημο πλαστό έγγραφο. Είπα στον αστυνομικό στην πύλη εισόδου ότι «Το ξέρεις πως οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι λαθρομετανάστες ;” Και εκείνος μου απάντησε : « Το ξέρω, αλλά δεν είναι δική μας υπόθεση. Η κυβέρνησή σας τι κάνει ;”

Το όλο σύστημα είναι πολύ πιο απλό και στοιχίζει λιγότερο, περίπου 200-250 Ευρώ -όσο ένα κοινό φτηνό προπληρωμένο από αρκετό χρόνο πριν εισιτήριο- από την όλη ταλαιπωρία της μεταφοράς των λαθρομεταναστών μέσα από τα θαλάσσια και εδαφικά σύνορά μας με την Τουρκία. Φυσικά οι περιπτώσεις αυτές δεν καταγράφονται από τις «λουσάτες» στατιστικές του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, οι οποίες υπολογίζουν τους λαθρομετανάστες σε 250.000 το χρόνο. Σήμερα, μήπως είναι τελικά πάνω και από 400.000 το χρόνο; Και πόσο μας κάνουν 400.000 Χ 10 χρόνια; Μήπως 4.000.000 άτομα ; Και σε είκοσι χρόνια; 8.000.000. Και μαζί με τις γεννήσεις και τους εδώ κατοικούντες, μήπως φτάνουν τα 12-13.000.000 άτομα.; Έτσι απλά οι 9.000.000 Ελληνογενείς με τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας και τη φθίνουσα γεννητικότητα, πολύ σύντομα θα μεταβληθούν σε μειοψηφία στον τόπο τους. Και επειδή πολλοί εδώ μιλούν για την ανάγκη προστασίας των μειονοτήτων, μήπως πρέπει να αιτηθούμε κι εμείς μια τέτοια μεταχείριση; Έτσι δε θα μπορούν να μας ρίξουν και τη ρετσινιά του ρατσιστή. Γιατί ρατσιστής είναι αυτός που εχθρεύεται τις μειονότητες!

Τελικά οι λαχανιασμένοι κυβερνητικοί και οι «ανθρωπιστές» αριστεροδεξιοί που μας κυβερνούν, έχουν βάλει πλώρη σε λίγα χρόνια να διαλύσουν τη χώρα. Έλληνες «απόγονοι του Περικλή και του Αλή Πασά», Ελληνογενείς, μετανάστες, λαθρομετανάστες θα γίνουμε όλοι … της Βοσνίας, της Ερζεγοβίνης, του Λιβάνου, της Βόρειας Κύπρου. Για να δικαιωθεί και ο Οζαλ που είπε ότι « Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και θα τελειώνουμε μαζί τους».

Αφού τα απόβλητα του διεθνούς καπιταλισμού «οι κολασμένοι» όπου γης συστηματικά σπρώχνονται προς τα εδώ, σ’ εμάς, δε μένει παρά να μεταβληθούμε σε μειοψηφία και να ψάχνουμε, ειδικότερα για τα παιδιά μας, για άλλης γης μέρη. Δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν, όχι μόνο τα κόμματα, αλλά το όλο σύστημα, με ευθύνη και των μέσων μαζικής επικοινωνίας, δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές.

Υποσημείωση: Αφού οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να ανακαλύψουν τα κυκλώματα των δουλεμπόρων στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη με τους εδώ συνεργάτες τους, να τους βρούμε διευθύνσεις, τηλέφωνα, να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι. Αλλά τι να σου κάνουν οι καημένες οι αρχές όταν περί άλλων τυρβάζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση και ειδικότερα ο άφαντος από τα γκέτο της του εγκλήματος, των ναρκωτικών, της σωματεμπορίας, της παρακμής της Αθήνας της ντροπής, δημοσχιοσχεσίτης και κόφτης δέντρων, Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης μαζί με τους φίλους του νεοταξίτες και τους λαιφοσταιλίστες. Και παρακαλώ όποιους σπεύσουν να με κατηγορήσουν ως ρατσιστή, ας προσπαθήσουν να σκεφτούν λιγάκι, κάνοντας μια απλή αριθμητική πρόσθεση. Και επιτέλους ας θυμηθούν ότι η φιλανθρωπία δεν αποτελεί αριστερή ή προοδευτική άποψη. Η μικροσκοπική Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα του διεθνούς καπιταλισμού, να σώσει το 1 δις. των λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο δύστυχων υπάρξεων. Και όταν οι εύκολοι κατήγοροι φάνε το ένα χιλιοστό από το ξύλο που εισπράξαμε εμείς ως φοιτητές από την αστυνομία, ας έρθουν να συζητήσουμε για φασιστικές αντιλήψεις και παρόμοια κουραφέξαλα.