Οι λαθρομετανάστες, η Βοσνιοποίηση της χώρας και τι πρέπει να γίνει



Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Η εισβολή

Τα τελευταία δύο χρόνια, εισβάλλουν στη χώρα περίπου 350.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το χρόνο. Σε 15-20 χρόνια μαζί με τις πληθωρικές τους γεννήσεις θα ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Σε 8-10 χρόνια, θα είναι περισσότεροι από 4 εκ. άτομα και τότε θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η διεύρυνση της εισβολής. Οι δουλέμποροι έχουν έδρα τους την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και λειτουργούν υπό την αιγίδα του βαθέως τουρκικού κράτους. Έχουν γνωστή διεύθυνση, τηλέφωνα! Στην Κωνσταντινούπολη, συγκεντρώνονται στις περιοχές Κουμ Καπί και Γελσικόι και στη Σμύρνη στην περιοχή Μπασμάν. Εφαρμόζεται το δόγμα Οζάλ ότι « δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».
Η Τουρκία γράφει στα «παλιά της υποδήματα» τη διεθνή σύμβαση που έχει υπογράψει με την οποία υποχρεούται να δέχεται πίσω τους λαθρομετανάστες που προωθούνται από το έδαφός της. Ενώ η Ελλάδα τηρεί καθ’ υπερβολήν τον κανονισμό του Δουβλίνου ΙΙ,, όπου η υποχρέωση για τη διαχείριση των λαθρομεταναστών για την Ε.Ε., ανήκει στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους. Οι δουλέμποροι εισπράττουν 3000-6000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι συνεργάτες τους ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο δηλ. σε 20-70.000 Ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών, πορνείας και παιδοφιλίας θησαυρίζουν εντάσσοντάς τους στο εγκληματικό τους κύκλωμα. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές ! Ορισμένοι προοδευτικοί πολιτικοί και ακτιβιστές, προσεγγίζουν το πρόβλημα μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποδύονται τους φιλάνθρωπους-προοδευτικούς, αλλά στην πραγματικότητα εισπράττουν τον «οβολό» τους. Φυσικά δεν αποτελεί προοδευτική αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας, μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου ενέργειες και μάλιστα από την «Ψωροκώσταινα».

Μέτρα πολιτικής

Η χώρα μας, οφείλει να εντάξει τους νομιμόφρονες μετανάστες στον κοινωνικό της ιστό της και σταδιακά να τους παραχωρήσει την ελληνική ιθαγένεια, όπως και σε αυτούς που γεννιούνται στην Ελλάδα. Να δεχτεί πολιτικούς πρόσφυγες ανάλογα με τον πληθυσμό της. Να επιτρέψει τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αθήνα και να βάλει φρένο στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και την εκμετάλλευσή τους. Παράλληλα, οφείλει να θωρακίσει τα σύνορα, να αναδιαρθρώσει την Αστυνομία Αλλοδαπών, να εξοντώσει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους. Το σχετικό αδίκημα πρέπει να μεταβληθεί σε προφυλακιστέο κακούργημα. Αναγκαία είναι η δημιουργία ενός «Οργανισμού για τους Μετανάστες», ο οποίος θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάστασή τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της Αθήνας και την κατά το δυνατόν επαναπροώθηση στις χώρες τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συμμορφώσει την Τουρκία με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ πρέπει να αναθεωρηθεί ο κανονισμός του Δουβλίνου ΙΙ. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η χώρα μας μετατρέπεται σε ευρωπαϊκό εφαλτήριο της διεθνούς τρομοκρατίας. Εφόσον δε ληφθούν άμεσα μέτρα, θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Πρωτεύουσας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις. Και σε 10-15 σε 20 χρόνια το αργότερο, Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει.