Μολύνθηκαν οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας που έκαναν υγειονομικό έλεγχο σε πολυκατοικίες-γκέτο των λαθρομεταναστών στην Ομόνοια.


Υπάρχει κράτος σ’ αυτή τη χώρα;


Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων για την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται σε άθλιες πολυκατοικίες χιλιάδες λαθρομετανάστες (που προωθούνται συστηματικά από το βαθύ τουρκικό κράτος στη χώρα μας) και μεταβάλλονται σε υποχείρια των εμπόρων ναρκωτικών, των σωματεμπόρων, των κυκλωμάτων του εγκλήματος και των διάφορων παρασίτων, μεταξύ των οποίων και διάφορων δικηγορίσκων που έχουν αναλάβει εργολαβικά και με το αζημίωτο την υποστήριξή τους στο όνομα δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποκαλύπτουμε την επίσημη έκθεση των Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών (τα ονόματα τους παραμένουν στη διάθεσή μας), στους οποίου έχουν ανατεθεί υγειονομικοί έλεγχοι-αυτοψίες στην περιοχή της Ομονοίας.


Οι Επόπτες από τις επισκέψεις αυτές κόλλησαν οι ίδιοι μολυσματικές ασθένειες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου τους χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή. Στην έκθεσή τους, που παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι η ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα, ότι οι υγειονομικές συνθήκες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ότι το τελευταίο πεντάμηνο έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο οι καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών για δημιουργία σοβαρών αθυγιεινών εστιών σε βάρος της υγείας τους, της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και της εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών σχετικά με το πολυδιάστατο και εκρηκτικό ζήτημα των μεταναστών. Σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, σε χώρους πολυόροφων κτηρίων η διαμονή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών υπό συνθήκες συγχρωτισμού, συνεπάγεται κίνδυνο για έκρηξη λοιμωδών νοσημάτων που μεταδίδονται με ενδιάμεσους ξενιστές (σκνίπες, ψύλλοι, κλπ.) ή αερογενώς ή μέσω στοματοπεπτικής οδού, κλπ. Οι Επόπτες στην έκθεσή τους αναφέρουν ότι και οι ίδιοι που έκαναν την αυτοψία μολύνθηκαν και ακολουθούν με βάση τη γνωμάτευση των γιατρών του Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» ακολουθούν θεραπεία.

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια την έκθεση των Εποπτών :

«Σας γνωρίζουμε ότι, ως Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών (Κεντρικός Τομέας), μας έχει ανατεθεί στα πλαίσια της εργασίας μας ως περιοχή υγειονομικής περίθαλψης η ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας, όπου έχουμε διενεργήσει μεγάλο αριθμό υγειονομικών ελέγχων-ερευνών-αυτοψιών. Επισημαίνουμς ότι, το τελευταίο πεντάμηνο έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο οι καταγγελίες (άνω των εκατό) αγανακτισμένων πολιτών για δημιουργία σοβαρών αθυγιεινών εστιών σε βάρος της υγείας τους, της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και της εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών σχετικά με το πολυδιάστατο και εκρηκτικό ζήτημα των μεταναστών.Διαπιστώνουμε σε:


α) εγκαταλελειμμένα κτήρια την ύπαρξη αστέγων, αλλοδαπών, τοξικοεξαρτώμενων ατόμων κ.ά., με μεγάλη συσσώρευση απορριμάτων, προσέλκυση-ανάπτυξη αδέσποτων ζώων, τρωκτικών και επιβλαβών εντόμων, κλπ.


β) διαμερίσματα πολυκατοικιών, σε χώρους πολυόροφων κτηρίων κ.ά. τη διαμονή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών υπό συνθήκες συγχρωτισμού, που συνεπάγεται κίνδυνο για έκρηξη λοιμωδών νοσημάτων που μεταδίδονται με ενδιάμεσους ξενιστές (σκνίπες, ψύλλοι, κλπ.) ή αερογενώς ή μέσω στοματοπεπτικής οδού, κλπ.


χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι:


α) πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου 27, όπου διαμένει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών ανά διαμέρισμα με υπερπληθυσμό επιβλαβών εντόμων (κατσαρίδων) που αποτελούν μηχανικό διαβιβαστή παθογόνων μικροοργανισμών.


β) η πολυκατοικία επί της οδού Μενάνδρου 44 όπου στον ακάλυπτο χώρο αυτής υπάρχει χωματερή από ρίψη ικανής ποσότητας χύμα οικιακών απορριμάτων.


Αποτέλεσμα είναι η ύπαρξη ικανού αριθμού ευμεγέθων τρωκτικών, λόγω εξασφάλισης ιδεωδών συνθηκών διατροφής και καταφυγίου τους. Ήδη σας έχουμε αναφέρει ότι επικρατούν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Επισημαίνουμε ότι η ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα, λόγω έλλειψης υποδομής από την πλευρά της πολιτείας για την υποδοχή των μεταναστών και μεταναστευτικής πολιτικής, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι δισεπίλυτο. Εμείς οι ίδιες που διενεργήσαμε τις αυτοψίες είχαμε την ατυχία προφανώς από δείγματα παρασιτικών εντόμων, πιθανότατα από σκνίπες ή κρότωνες ή ψύλλους κλπ., να υποστούμε παρασιτική κνήφη και δερματίτιδα βάσει της γνωμάτευσης των ιατρών του Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ». Ακολουθούμε ανάλογη θεραπεία με PROPIOGENTA κρέμα, XOZAL-Αντιαλλεργικό φάρμακο και PROPIOGENTA κρέμα και tab. AERIUS αντίστοιχα.Σας γνωστοποιούμε το συγκεκριμένο γεγονός, προκειμένου να αντιληφθείτε το επικίνδυνο και ανθυγιεινό μέρος της εργασίας που επιτελούμε.Πλέον ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας, όσον αφορά την υγεία και τη σωματική μας ακεραιότητα και παρακαλούμε άμεσα για τη λήψη μέτρων προς αντιμετώπιση των προαναφερόμενων προβλημάτων.


ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: α) 2 φωτοαντίγραφα διαγνώσεων Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» β) 2 φωτογραφίες


ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Αφιερώνουμε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο στους φιλάνθρωπους «αριστεροΚολωνακιώτες» της πολυθρόνας και στους φίλους τους, με το αζημίωτο, δικηγορίσκους-ανθρωπιστές που σκίζονται για τους καημένους τους λαθρομετανάστες, στους «αριστεροθολοοιπτάμενους» που διακηρύσσουν ότι για όλα φταίει ο καπιταλισμός (!), στους νεοταξίτες που προωθούν συστηματικά και μεθοδικά την αμερικάνικη ηγεμονία της υφηλίου.

Το αφιερώνουμε στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο λεβέντη Προκόπη Παυλόπουλο που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ότι η κατάσταση έχει καλυτερεύσει, στον Δημαρχάρα Νικήτα Κακλαμάνη που το παίζει τρελή χαρά και τραλαλά, (εκτός κι’ αν πρόκειται για το γήπεδο του Βοτανικού, όπου σκίζεται να το προωθήσει), στα περισσότερα μέσα μαζικής επικοινωνίας που κάνουν γαργάρα το θέμα, στους όποιους ανεγκέφαλους «φασίστες στρουθοκαμιλιστές» που αντιμετωπίζουν προβληματισμούς σαν τους δικούς μας ως «ρατσιστοειδείς»(!).

Το αφιερώνουμε στους αξιοθαύμαστους σωματέμπορους-διακινητές των λαθρομεταναστών, στους ταλαντούχους εμπόρους ναρκωτικών και μαύρης σάρκας, στους χρυσοκάνθαρους ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών-γκέτο και στους διάφορους καλικάντζαρους-μεσάζοντες που θησαυρίζουν από το όλο λαμπρό κύκλωμα που σε λίγο, αν δε γίνει κάτι σοβαρό, θα διαλύσει τη χώρα.

Και εις άλλα με υγεία..... και καλά θα κάνουν οι αιθεροβάμονες «αριστεροΚολωνακιώτες», και λοιποί συγγενείς αυτού του θεάτρου του παράλογου, να μην μας πουν όπως το περιμένουμε βέβαια, ότι φταίει το κακό ελληνικό κράτος που δεν παρέχει υγιεινές συνθήκες για τους «καημένους» τους μετανάστες.

Οι οποίοι μέσα από τον τρόπο και τα μέσα διαβίωσης στις πατρίδες τους, έχουν απλούστατα αναπτύξει ειδικά αντισώματα ενάντια σε μολύνσεις που δεν έχουμε εμείς. Άρα, το πρόβλημα των μολυσματικών κινδύνων το έχουν οι Έλληνες και όχι οι μετανάστες. Γι’ αυτό και όχι μόνο, οι Έλληνες-ιθαγενείς διακηρύσσουν ότι διεκδικούν κι’ αυτοί ανθρώπινα δικαιώματα και ίση μεταχείριση!